Vrijwilligers gezocht
+31 (0)40 212 0 111
overslaan naar valkerij gedelte van de pagina

Professionele Roofvogelshow door de valkeniers van de valkerij.

Dagelijks een roofvogelshow bij de valkerij in het roofvogelpark.

Roofvogelshow met sneeuwuil Roofvogelshow met giervalk

roofvogelshow tijden Roofvogelshow Tijden

Elke dag om 14:00.

Een roofvogeldemonstratie is kunst en vliegwerk, spectaculair en soms ook verrassend, ook voor de valkeniers. Elke roofvogelshow is uniek want roofvogels zijn en blijven wilde dieren die onvoorspelbaar zijn.

De roofvogelshows zijn interactief en er kan zomaar een roofvogel op bezoek komen bij uw op tafel. Of dat er een uil plotseling tussen the koffie kopjes verschijnt, want uilen vliegen zonder zonder geluid dus je ze hoort niet aankomen. Laat u verassen door de snelle vlucht van de valken en het spel tussen de roofvogel and de valkenier met een loer. Of aanschouw de ontzagwekkend vlucht van de adelaars.

Roofvogelshow Tip:

Vergeet de camera niet
Roofvogelshow Tip: Vergeet uw camera niet.
camera
Roofvogelshow met woestijnbuizerd Roofvogelshow met Chiliarend

Beleef de wereld van de valkenier gedurende een roofvogelshow. Er komen meerdere soorten roofvogels aanbod. Van uilen, haviken, valken en buizerds tot de groete arenden en adelaars. Gedurende de demonstraties vertellen de valkeniers over de levensstijl, gewoontes en interessante weetjes van de roofvogelsoorten die op dat moment vliegen. Er zijn talloze momenten om foto's te maken van roofvogels in vrije vlucht en ook van heel dichtbij.

Roofvogelshow met valk Roofvogelshow met Buizerd Roofvogelshow met Oehoe

Voor een professionele opvoedkundige en interactieve roofvogelshow of roofvogeldemonstratie is Falconcrest de juiste keuze. Een roofvogelshow or roofvogeldemonstratie op locatie voor uw evenement behoort ook tot de mogelijkheden.

Bel nu 040 212 0 111 of email naar voor de mogelijkheden van een roofvogelshow of voor een afspraak.

Meer informatie over wat een roofvogelshow inhoud.